Support og undervisning til private

DenCom tilbyder også support og undervisning til private

Support

Vi tilbyder PC hjælp til alle typer for PC problemer. Vi hjælper mindre- og mellemstore virksomheder og ikke mindst DIG hvis du har et problem. Vi arbejder på timeløn, dog kan fast tilbud aftales, kontakt os og fortæl om dit PC problem, for uforpligtende tilbud.

• Er din PC blevet langsom?
  • Fryser den fast?
  • Vil den ikke etablere internet forbindelse?
  • Skal du opsætte trådløst netværk?
  • Har du problemer med email, printer, kamera osv.
  • Har du brug for vejledning til indkøb af hardware?
  • Har du irriterende vira, spyware, malware du vil af med?
  • Skal din PC opgraderes til næste niveau?
  • Eller måske et helt andet problem?

Undervisning

Ønsker du at lære mere om din pc eller måske et program, så tilbyder vi også undervisning i næsten alt

Inden undervisnings tilbud gives, laver vi først en analyse af din viden/niveau. Ud fra denne analyse vil vi lave Lektionsplanen. Derved sikre vi os at undervisningen dækker Dine behov og Du derved får fuldt udbytte af undervisningen.

Vi tilbyder undervisning inden for følgende områder

• Alt om pcen og dens opbygning
  • Generel information og opbygning af pc
  • Indkøb og indstallation af hardware/software
  • Fejlfinding
  • Opgradering
  • Brug og installation af Software
  • Styre systemer – Microsoft XP, Vista og Windows 7, 8 og 8.1
  • Generel brug og opsætning af styresystemer
  • Microsoft office – alle versioner
  • Billede og video behandling

Alt support og undervisning vil såvidt muligt forgå hos Dig, så det er Dit udstyr/software vi arbejder på. Derved bliver Du mere fortrolig med dit eget udstyr og ikke noget specielt udstyr/software som kan noget ekstra ordinært.

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud med timepriser som ikke findes lavere.